GIFT: John Terry (29) og Toni Poole (28) har to barn sammen. Foto: Stella Pictures
GIFT: John Terry (29) og Toni Poole (28) har to barn sammen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Terry gjorde lagkameratens kjæreste gravid

Var sammen med Wayne Bridges' ekskjæreste på abortklinikken.

||| (Dagbladet): Chelsea-kaptein John Terry (29) stanget i går inn vinnermålet mot Burnley.

Samtidig er han i hardt vær, både privat og profesjonelt, etter at han tapte i retten, og britiske medier fikk lov til å omtale hans utenomekteskaplige forhold til undertøysmodellen Vanessa Perroncel (33), som var kjæreste med Terrys England-lagkamerat Wayne Bridge inntil i fjor sommer.

Det var trolig den omstridte søndagstabloiden News of the World Terry prøvde å stoppe i retten. I dag skriver avisa, og deres konkurrent Mail on Sunday, at Terry gjorde Perroncel gravid.

33-åringen skal ha blitt gravid kort tid etter at de to innledet forholdet. De to skal ifølge avisa sammen ha blitt enige om å ta abort, og Terry skal ha vært med henne på det private sykehuset i London.

Terrys framtid som England-kaptein er nå i fare. Sunday Telegraph skriver i dag at Fabio Capello kan komme til å la Wayne Bridge avgjøre om 29-åringen skal fratas armbindet eller ikke. Capello skal være imponert over Terrys evner til å lede laget på banen, og vil trolig kvie seg for å «degradere» ham.

Perroncel og den tidligere Chelsea-spilleren Wayne Bridge har en tre år gammel sønn sammen. John Terry er gift med Toni Poole (28). De har to barn sammen. Chelsea-kapteinen ble for øvrig stemt fram som «årets pappa» i 2009.

Chelsea har ikke vært tilgjengelige til å kommentere avisas opplysninger. Samtidig lovet de i går å gi Terry og hans familie full støtte.

- BLE GRAVID: Vanessa Perroncel (33). Foto: Stella Pictures
- BLE GRAVID: Vanessa Perroncel (33). Foto: Stella Pictures Vis mer

Avisa påstod før jul at Terry mottok 100 000 kroner svart for å vise tre journalister rundt på klubbens treningsfelt.

I november hevdet de at faren hans hadde solgt kokain på en pub.

OPPSLAG: Her er saken John Terry ikke ville ha ut. Faksimile: News of the World
OPPSLAG: Her er saken John Terry ikke ville ha ut. Faksimile: News of the World Vis mer