Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Terry hadde fått applaus i andre land

Blatter om utroskapsskandalen.

REISER TIL DUBAI: Chelsea-kaptein John Terry på vei til Dubai hvor hans kone oppholder seg. FIFA-president Sepp Blatter mener den aglo-saksiske kulturen er noe av forklaringen på de reaksjonene Terrys angivelige utroskap har fått. Foto: AP
REISER TIL DUBAI: Chelsea-kaptein John Terry på vei til Dubai hvor hans kone oppholder seg. FIFA-president Sepp Blatter mener den aglo-saksiske kulturen er noe av forklaringen på de reaksjonene Terrys angivelige utroskap har fått. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): FIFA-president Sepp Blatter er kjent som en tidvis svært løsmunnet og kontroversiell leder.  

Den mektige sveitseren gjorde intet unntak da han i dag uttalte seg om John Terrys angivelige utroskap.  

- Altså, dette er en typisk anglo-saksisk reaksjon. Hadde dette skjedd i for eksempel et latinsk land tror jeg dette ville blitt applaudert, sier Blatter ifølge nyhetsbyrået PA.

Chelsea-kaptein Terry har vært i hardt vær den siste tiden etter at de fleste britiske aviser hevdet at Terry hadde gjort hans daværende lagkamerat Wayne Bridges kjæreste,Vanessa Perroncel, gravid. Terry skal siden ha betalt undertøysmodellen for ikke å gå ut med historien.  

Fabio Capello reagerte på oppslagene med å frata 29-åringen kapteinsbindet for England.  

Terry har også fått kraftig kritikk etter at han mottok 100.000 kroner svart for å vise tre journalister rundt på klubbens treningsfelt og for ulovlig å ha forsøkt leie ut sin VIP-losje på Wembley til nesten 40.000 kroner.  

Det er samtidig klart at John Terry ikke spiller helgens FA-cupkamp mot Cardiff. Han har nå reist til Dubai hvor hans kone Toni Poole oppholder seg.  

- Terry og Ancelotti hadde en kort prat og ble enige om dette var den beste løsningen for alle sammen akkurat nå, sier Chelsea-assistent Ray Wilkins til PA.

I VANCOUVER: Sepp Blatter mener John Terry ville ha blitt applaudert hvis han hadde vært fra et latinsk land. Foto: AFP
I VANCOUVER: Sepp Blatter mener John Terry ville ha blitt applaudert hvis han hadde vært fra et latinsk land. Foto: AFP Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!