Terry hadde lovet å aldri parkere på en handikapplass igjen - det gikk ikke så bra

Tatt på fersken.

I TRØBBEL: John Terry får kjeft i England etter å ha parkert luksusbilen sin på en handikapplass. Foto: Action Images / Reuters / John Sibley / NTB Scanpix
I TRØBBEL: John Terry får kjeft i England etter å ha parkert luksusbilen sin på en handikapplass. Foto: Action Images / Reuters / John Sibley / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): José Mourinhos Chelsea er inne i en tøff periode, og sliter voldsomt i Premier League.

Ligamestrene klarte «bare» 2-2 borte mot Newcastle i går kveld, og londonlaget er på 15. plass i serien etter sju kamper, åtte poeng bak serieleder Manchester United.

Klubbkaptein John Terry har ikke hatt noen stor sesong så langt. I går satt han på benken hele kampen og nå har midtstopperveteranen parkert på seg trøbbel.

Parkering for handikappede Terry er nemlig blitt fotografert på vei ut av en kebabsjappe i Esher, sørvest for London. Problemet var ikke at han kjøpte hurtigmat, men at han hadde parkert på en parkeringsplass reservert for handikappede.

Bildet av Terrys ekstra gromme Range Rover, visstnok med en verdi på rundt to millioner kroner, med bokstavene «DISABLED» på bakken ved siden av skaper nå reaksjoner i England.

Chelsea-legenden, som har vært forfulgt av kontroverser gjennom sin karriere, får voldsom kritikk på Twitter.

Ikke første gang Avisa Daily Mirror har tvitret bildet av Terrys ikke helt gjennomtenkte parkering, og en rekke brukere skjeller ut midtstopperen for den dårlige vurderingen.

Svenske Aftonbladet skriver at det imidlertid ikke er første gang Terry parkerer på en handikapplass. 34-åringen skal nemlig ha gjort det samme i 2008.

Da lovet en talsmann for Terry at den tidligere landslagsspilleren aldri skulle gjøre det samme igjen etter at han hadde parkert Bentleyen sin utenfor en pizzarestaurant.

Det gikk altså ikke så bra.