Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Terry i strupen på Chelsea-trener

Krisemøter i klubben.

(Dagbladet.no): Chelsea tapte ligacupfinalen mot Tottenham på overtid søndag. Også i tida fram mot Wembley-møtet skar det meste seg for blåtrøyene.

Flere britiske aviser skriver i dag om en kjempekrangel mellom kaptein John Terry og trener Henk ten Cate. Opptrinnet skjedde på treninga fredag, og skyldes hissig uenighet om taktikk før finalen, skriver The Sun og Daily Mirror.

Ten Cate hjelper manager Avram Grant på treningsfeltet, men settes lite pris på av Chelsea-stjernene som føler nederlenderen behandler dem som unger.

Krangelen fredag skal ha skjedd med klubbeier Roman Abramovitsj som tilskuer.

Terry er ikke den eneste som er misfornøyd. Flere spiller som ble vraket i cupfinalen krever nå klare svar fra Grant. Det planlegges et krisemøte, skriver Daily Telegraph.

Flere i stallen reagerte på at både Terry og Frank Lampard startet, selv om begge har slitt med skader i vinter. De to fikk ifølge avisa også tidlig beskjed om plassen på laget, mens resten av elleveren måtte vente til kampdagen.

- Jeg er ikke fornøyd med at jeg ikke fikk spille fra start. Det kom aldri noen forklaring, vi fikk bare lagoppstillingen på et ark og det var det, sier Ballack.

Terry bestrider i dag at han fikk startplass før de andre.

KRANGEL PÅ TRENING: John Terry skal ha deltatt i en høylytt krangel på treningsfeltet to dager før møtet med Ledley King og Spurs søndag. Foto: Scanpix/Ap
KRANGEL PÅ TRENING: John Terry skal ha deltatt i en høylytt krangel på treningsfeltet to dager før møtet med Ledley King og Spurs søndag. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Manageren holder tett, ingen av oss visste før søndagen. Det er slik at alltid har vært før hver eneste kamp.

MISNØYE: Både Avram Grant og Henk Ten Cate er i unøde hos enkelte spillere etter søndagens finale.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media