Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Terry irritert på Chelsea-kompiser

Etter Wigan-tapet.

SESONGENS FØRSTE LIGATAP: John Terry (t.h) og Chelsea-gutta deppet etter bortetapet lørdag. Foto: EPA/CLIVE LAWRENCE
SESONGENS FØRSTE LIGATAP: John Terry (t.h) og Chelsea-gutta deppet etter bortetapet lørdag. Foto: EPA/CLIVE LAWRENCE Vis mer

|||

John Terry er ikke fornøyd med lagkameratene etter Chelseas sjokktap mot Wigan i helgen.

Carlo Ancelottis lag hadde vunnet alle sine åtte kamper i høst før 1-3-tapet mot Wigan. Terry mener Chelsea manglet lagmoral og offervilje.

- Det minste vi forventer fra hver spiller er at de arbeider hardt og kjemper for laget. Det gjorde vi ikke, sier Terry til The Sun.

Wigan tok sin første seier mot «en av de fire store» lagene etter 35 forsøk uten hell.

- Du kan reise alle steder og ikke spille bra. Men når du kommer til et sted som dette, må du matche deres arbeidsinnsats. Vi gjorde ikke det, og det er skuffende. Dessuten slo de andre topplagene til med seirer. Det gjør det enda mer skuffende å kaste bort tre poeng, sier Terry.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling