Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Terry klar for å håndhilse på Ferdinand

- Vi skal respektere reglene.

MÅ HÅNDHILSE: Chelseas John Terry er klar for å håndhilse på Anton Ferdinand i lørdagens ligakamp mot Queens Park Rangers. Terry ble nylig frikjent for rasismeanklager mot Ferdinand i en kamp forrige sesong. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
MÅ HÅNDHILSE: Chelseas John Terry er klar for å håndhilse på Anton Ferdinand i lørdagens ligakamp mot Queens Park Rangers. Terry ble nylig frikjent for rasismeanklager mot Ferdinand i en kamp forrige sesong. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer

Chelseas John Terry er klar for å håndhilse på Anton Ferdinand i lørdagens ligakamp mot Queens Park Rangers.

- Vi skal respektere reglene som er nedfelt av Premier League. Vi vil sende et positivt signal til de mange millioner TV-seere, sier Chelsea-manager Roberto Di Matteo.

Terry ble nylig frikjent for rasismeanklager mot Ferdinand i en kamp forrige sesong. Englands Fotballforbund (FA) vurderer fortsatt om Terry likevel skal straffes av idretten selv.

Ashley Cole er også klar til lørdagskampen på Loftus Road. I likhet med Terry sto han over Englands landskamp mot Ukraina tirsdag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media