GIKK BORT: Rio Ferdinands kone, Rebecca Ellison, måtte gi tapt mot brystkreften før helga, etter kort tids sykeleie. Nå får familien støtteerklæringer fra hele verden. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
GIKK BORT: Rio Ferdinands kone, Rebecca Ellison, måtte gi tapt mot brystkreften før helga, etter kort tids sykeleie. Nå får familien støtteerklæringer fra hele verden. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLISVis mer

Terry la all rivalisering til side og kom med rørende støtteerklæring

Etter Ferdinands kones tragiske bortgang.

(Dagbladet): Lørdag ble det kjent at Rio Ferdinands kone, Rebecca Ellison, måtte gi tapt i kampen mot kreften i en alder av 34 år.

Den tidligere United-stopperen, nå QPR, har fått støtteerklæringer fra hele verden. Den siste som fører seg inn i rekken er John Terry.

- Jeg vil, på vegne av meg selv og alle i Chelsea, uttrykke vår kondolanse overfor Rio Ferdinand og hans familie, sa Terry til Sky Sports søndag.

Turbulent forhold Rørende, sett at Terry og Ferdinand har hatt et turbulent forhold i fortiden. Men Chelsea-stopperen la altså alt det til side for å uttrykke sin støtte til Ferdinand. De to har ikke snakket sammmen på årevis.

De var lenge kamerater på blant annet det engelske landslaget, men havnet på kant med hverandre etter at Terry ble funnet skyldig i rasehets mot Ferdinands bror Anton, og fikk fire kampers utestengelse.

Støtterklæringen fra Chelsea-spilleren kommer også bare få dager etter at Ferdinand uttalte seg om ham i The Sun, og måtte ty til Twitter for å understreke at han beundrer det Terry har gjort denne sesongen.

Hyllet på Old Trafford Ferdinand selv skriver i en pressemelding at han håper at familien nå skal få lov til å takle sorgen i fred.

- Jeg ønsker også å vise min takknemlighet for innsatsen og kyndigheten til de ansatte, ledet av professorene Johnstone og Clarke, på Royal Marsden. Deres sterke innsats for å forlenge Rebeccas altfor korte liv vil ikke bli glemt. Vår sorg, som en familie, er total. Vi setter pris på om vi kan få lov til å få sørge i fred, skriver Ferdinand.

Ellison og Ferdinand giftet seg i 2009, da Ferdinand fortsatt spilte for Manchester United. Rødtrøyene spilte for øvrig med sørgebånd på lørdag, og tilskuerne reiste seg i kampens 5. minutt og rang «Rio, Rio», som en hyllest og støtteerklæring til den tidligere United-spilleren.

SAMMEN PÅ LANDSLAGET: John Terry og Rio Ferdinand. Foto: AP Photo/Dave Thompson
SAMMEN PÅ LANDSLAGET: John Terry og Rio Ferdinand. Foto: AP Photo/Dave Thompson Vis mer