Terry leder England på Wembley

Endelig en oppmuntring for Chelsea-kapteinen.

(Dagbladet.no): Etter en marerittaktig uke fikk Chelsea-kaptein John Terry en hyggelig beskjed tirsdag da landslagssjef Fabio Capello avslørte at midtstopperen leder England på banen under kampen mot USA i morgen.

- Jeg tok avgjørelsen før Champions League-finalen. Jeg tror det er en riktig avgjørelse etter det som skjedde med John Terry sist onsdag. Vi pratet sammen, og han følte seg bra. Jeg fortalte ham at han skulle kaptein, og han ble veldig glad. Det er viktig å være en leder, og John Terry er en leder, sier Capello ifølge Sky Sports.

Capello har bestemt seg for å alternere på kapteinsbindet foran VM-kvalifiseringen til høsten for å danne seg et bilde av hvem som er best skikket til oppgaven. Terry var kaptein under Steve McClarens regjeringsperiode, men etter at Capello overtok har både Rio Ferdinand og Steven Gerrard båret armbindet for Three Lions.

OPPMUNTRING: John Terry får tilbake kapteinsbindet på det engelske landslaget, iallefall for en kamp når England møter USA på Wembley. Foto: Reuters/Scanpix
OPPMUNTRING: John Terry får tilbake kapteinsbindet på det engelske landslaget, iallefall for en kamp når England møter USA på Wembley. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Terry leder England på Wembley