Terry ønsker seg Ronaldinho til Chelsea

- Strålende kjøp.

(Dagbladet.no): Ryktene om et Ronaldinho-bud fra Chelsea har gått i flere dager.

I dag bekrefter Chelsea-kaptein John Terry at Barcelona-stjernen er svært velkommen på Stamford Bridge, hvis londonklubben får napp.

- Å få hentet en spiller med slike evner ville vært et strålende kjøp. Jeg har sett ham, jeg vet hva han kan gjøre og han er veldig vanskelig å markere, sier Terry til The Independent.

Kapteinen skal være en av spillerne med tettest forhold til Chelsea-eier Roman Abramovitsj. Midstopperen sier han ikke vet om ryktene stemmer, eller om det hele er et spill for å få opp lønna til superstjernen i Barcelona.

Terry vet bare at alle klubber kan ha behov for en Ronaldinho.

- Hvis han virkelig kommer gir han oss flere muligheter i angrep, og det hadde vært flott for Premier League å få inn spiller som Ronaldinho. For meg personlig, for Chelsea og for alle i klubben hadde det vært flott, sier Terry.

Bedre kjøpsanbefaling finnes ikke, men England-stopperen legger inn en advarsel til brasilianeren. For også han må jobbe bakover i en klubb som styres av José Mourinho.

- Vi har vinger som er offensive, men de har også et defensivt ansvar. Jeg har sett at Jose Mourinho har byttet ut Shaun Wright-Phillips eller Joe Cole, fordi de ikke har gjort jobben sin. Det tar én måned å lære seg det. Og hvis du ikke klarer det, så er det rett ut, sier Terry.

VERDENS BESTE: John Terry kjenner Ronaldinho godt etter flere Champions League-møter mellom Chelsea og Barcelona.
VERDENS BESTE: John Terry kjenner Ronaldinho godt etter flere Champions League-møter mellom Chelsea og Barcelona. Vis mer

- Men Ronaldinho kan gi oss noe ikke mange i verden kan. Hvis han gjør det framover på banen, er jeg sikker på at manageren gir ham litt å gå på.

Barcelona avviser at klubben ønsker å selge Ronaldinho. Men sjefene i klubbene møtes under Champions League-trekningen i Monaco i morgen.

- Den eneste måten en klubb kan få Ronaldinho eller noen annen av våre stjerner, er å betale ut hele summen i kjøpsklausulene, sier Barca-president Joan Laporta.

Summen er 995 millioner kroner. Overgangsvinduet i Europa stenger fredag kveld.

SPANSK STATSBORGER: Ronaldinho fikk innvilget dobbelt statsborgerskap mandag. Nå er han både brasiliansk og spansk.