MED I TROPPEN: Chelsea-stjernen John Terry etterforskes etter påstander om rasistisk sjikane, men er likevel med i Englands landslagstropp mot Spania og Sverige. Foto: AP Photo / Sang Tan / Scanpix
MED I TROPPEN: Chelsea-stjernen John Terry etterforskes etter påstander om rasistisk sjikane, men er likevel med i Englands landslagstropp mot Spania og Sverige. Foto: AP Photo / Sang Tan / ScanpixVis mer

Terry på landslaget tross rasismebeskyldninger

Men Capello vil ikke love kapteinen spilletid.

Chelsea-stjernen John Terry etterforskes etter påstander om rasistisk sjikane, men er likevel med i Englands landslagstropp mot Spania og Sverige.

Terry benekter at han brukte rasistiske skjellsord mot Queens Park Rangers-spilleren Anton Ferdinand i kampen mellom de to lagene 23. oktober, men både politiet i London og Englands Fotballforbund (FA) har innledet etterforskning av saken.

Til tross for beskyldningene, får Chelsea-stopperen tillit av landslagssjef Fabio Capello, som har diskutert saken med ledelsen i FA.

- Han er i troppen. Vi hadde et møte med FA fredag og snakket om John Terry. Jeg mener han er uskyldig fram til det motsatte er bevist. Derfor tar jeg ham ut, sier Capello.

England møter Spania neste lørdag og Sverige tre dager senere. Capello vil ikke love Terry spilletid.

- Jeg har snakket med ham, og jeg sa jeg ikke visste om han fikk spille fordi jeg ønsker å se nye spillere, sier Capello.

(NTB)