Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Terry slår tilbake mot Bellamy

Chelsea-kapteinen ble ydmyket på direkten.

SVERTET TERRY PÅ LUFTA: Craig Bellamy fortalte hele Storbritannia at John Terry-skandalen ikke overrasket noen spillere i Premier League. Foto: AFP/OLLY GREENWOOD
SVERTET TERRY PÅ LUFTA: Craig Bellamy fortalte hele Storbritannia at John Terry-skandalen ikke overrasket noen spillere i Premier League. Foto: AFP/OLLY GREENWOOD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Det var skandalen Premier League-spillerne ikke ville snakke om, helt til Craig Bellamy fikk spørsmål om John Terry på direkten hos Sky Sports lørdag ettermiddag.

- Jeg vet hvordan John Terry er, så det er ikke overraskende at dette har skjedd. Jeg tror alle fotballspillere vet det. På banen er han imidlertid en stor spiller og kaptein, sa City-angriperen.

Glasshus
Han snakket om Terrys forhold til Wayne Bridges eks-samboer Vanessa Perroncel, konflikten som har ført til at Chelsea-stjernen aldri mer får ha kapteinsbindet under England-sjef Fabio Capello.

Uttalelsene fra Bellamy skaper også grobunn for ytterligere spekulasjoner om Terrys privatliv - han er gift og har to barn.

I går kveld slo Terry tilbake mot Bellamy.

- Man kaster ikke stein når man sitter i glasshus. Jeg sier ikke mer, sier Terry ifølge det britiske nyhetsbyrået PA.

Det er ikke kjent at Bellamy har hatt forhold til lagkameraters kjærester, men den walisiske 30-åringen har vært delaktig i en rekke kontroverser opp gjennom årene.

Angrep Riise
Mest kjent i Norge er golfkølleangrepet på John Arne Riise, som skjedde etter at nordmannen nektet å synge karaoke i Portugal.

I tillegg kastet Bellamy en stol på en Newcastle-trener i 2004. Året etter sendte han sjikanøse sms-er til Alan Shearer, mens han som Blackburn-spiller ble siktet for overfall på ei 19-årig jente i 2006.

I fjor høst kom han i søkelyset for sin oppførsel på banen da han tilsynelatende slo til til en Manchester United-fan etter byderbyet på Old Trafford.

På Stamford Bridge søndag gjorde Bellamy seg mest bemerket ved to mål i Citys 4-2-seier. Før avspark fulgte alle med på Bridge og Terry.

TOMHENDT: Wayne Bridge hilste på maskoten, ikke Terry. Foto: AFP/OLLY GREENWOOD
TOMHENDT: Wayne Bridge hilste på maskoten, ikke Terry. Foto: AFP/OLLY GREENWOOD Vis mer

City-backen som har trukket seg fra landslaget nektet å ta Terry i hånda da lagene tok runden før avspark.

Dommeren byttet om
Ifølge tidligere toppdommer Graham Poll var det egentlig Chelsea-spillere som skulle ta runden og hilse på gjestene, skriver Daily Mail.

Dommer Mike Dean unngikk muligens en ytterst pinlig scene ved å bytte om.

Dersom Terry hadde gått rundt og tatt i mot håndtrykk kunne han blitt stående lenge foran Bridge med utstrakt hånd, veldig lenge.

SJOKKSEIER: City scoret fire mål på Stamford Bridge, og Terry var ikke stødig i Chelseas midtforsvar. Foto: AFP/IAN KINGTON
SJOKKSEIER: City scoret fire mål på Stamford Bridge, og Terry var ikke stødig i Chelseas midtforsvar. Foto: AFP/IAN KINGTON Vis mer
GOLFKØLLE: Bellamy feiret et Liverpool-mål med et selvironisk golfkølleslag mot Barcelona i 2007. Foto: AP/Dave Thompson
GOLFKØLLE: Bellamy feiret et Liverpool-mål med et selvironisk golfkølleslag mot Barcelona i 2007. Foto: AP/Dave Thompson Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!