Terry tiltalt for Poll-kritikk

Reagerte på utvisning.

Englands landslagskaptein John Terry er tiltalt av det engelske fotballforbundet (FA) etter å ha kritisert dommer Graham Poll.

Terry ble utvist av Poll etter å ha felt Hossam Ghaly. I etterkant sa landslagskapteinen at Poll hadde utvist ham fordi han hadde løpt videre etter fellingen.

– Han hadde tydeligvis sett på hendelsen, eller fått andre til å gjøre det og ment at avgjørelsen var den beste for ham, sa han da.

FA sier at de sikter Terry for å ha satt dommerens integritet i fare. Terry må svare på tiltalen innen 15. desember.

Samtidig er Poll blitt frikjent for å ha sagt til Chelsea-spilleren at de fortjente å bli lært en lekse for deres oppførsel på banen.

– Svar fra Ashley Cole, Frank Lampard, Chelsea og kampobservatørene bekrefter at Poll ikke kom med de uttalelsene, skriver FA i en pressemelding.

Chelsea-manager Jose Mourinho var kritisk til Polls dømming under kampen. Portugiseren er ikke blitt straffet av FA.

(ANB-AP)

SÅ RØDT: Chelsea og John Terry hevdet dommer Graham Poll truet med at han skulle lære dem en lekse, men Poll er frikjent av FA. Det er derimot ikke John Terry, som er tiltalt for å ha kritisert dommeren. Foto: AP
SÅ RØDT: Chelsea og John Terry hevdet dommer Graham Poll truet med at han skulle lære dem en lekse, men Poll er frikjent av FA. Det er derimot ikke John Terry, som er tiltalt for å ha kritisert dommeren. Foto: AP Vis mer