Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Terry vil ha Hughes eller Hiddink

Som ny Chelsea-sjef.

VAR VIKAR: Guus Hiddink fikk skikk på Chelsea og John Terry vårsesongen 2009. Nå er han ønsket tilbake av Chelsea-kapteinen. Fotot: REUTERS/Eddie Keogh
VAR VIKAR: Guus Hiddink fikk skikk på Chelsea og John Terry vårsesongen 2009. Nå er han ønsket tilbake av Chelsea-kapteinen. Fotot: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Chelsea-kaptein John Terry vil ha Mark Hughes eller Guus Hiddink som ny Chelsea-manager.

Den beskjeden har Terry personlig overlevert klubbeier Roman Abramovitsj. Chelsea er på trenerjakt etter at Carlo Ancelotti fikk sparken etter sesongslutt.

Hiddink er for tiden landslagstrener for Tyrkia, mens tidligere Chelsea-spiss Hughes i går sa opp managerjobben i Fulham.

Hiddink var en populær stedfortreder en liten periode som manager for London-klubben i 2009. Da ledet han Chelsea til seier i FA-cupen og semifinale i mesterligaen.

Tidligere Manchester City- og Blackburn-manager Hughes ryktes også å være aktuell i Aston Villa.

- I øyeblikket er det mange spekulasjoner. Mark er en som klubben forhåpentligvis vil snakke med. Han vil bli ønsket velkommen av spillerne. Vi hadde også en fin tid med Guus. Også han blir ønsket velkommen tilbake, sier John Terry.

(NTB-AFP)

AKTUELL? Mark Hughes sa opp i Fulham i går. Foto: EPA/GEOFF CADDICK
AKTUELL? Mark Hughes sa opp i Fulham i går. Foto: EPA/GEOFF CADDICK Vis mer