Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Terry vil holde City unna med «stille arroganse»

- Vi må stable sammen en god seiersrekke.

VIL HOLDE CITY UNNA: Manchester City puster serieleder Chelsea i nakken. Kaptein John Terry vil holde rivalen unna med «stille arroganse». Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
VIL HOLDE CITY UNNA: Manchester City puster serieleder Chelsea i nakken. Kaptein John Terry vil holde rivalen unna med «stille arroganse». Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

Manchester City puster serieleder Chelsea i nakken. Kaptein John Terry vil holde rivalen unna med «stille arroganse».

Chelsea går inn i det nye året med en tre poengs luke. London-laget har spilt mye god fotball og vært så å si umulig å slå. Bortesmellen mot Newcastle 6. desember er blåtrøyenes eneste tap (1-2) hittil i sesongen.

Likevel har José Mourinho sett at City de siste ukene har klatret opp i ryggen på mannskapet hans. Chelsea har avgitt sju poeng på sine sju siste kamper. Senest søndag ble det 1-1 borte mot Southampton.

- Vi vet at vi spiller bra, men motstanderne gjør det vanskelig for oss. Siden vi topper tabellen, ønsker alle å slå oss eller å ryste oss, sier Terry.

- Det gjelder nå å stable sammen en god seiersrekke. Vi spiller en veldig god fotball, og det er viktig at vi opprettholder måten vi spiller på. Det samme gjelder mentaliteten vi har i laget, som har noe «stille arroganse» over seg, legger Chelsea-kapteinen til.

Rotet seg bort Chelsea tar 1. nyttårsdag turen til White Hart Lane for å møte byrival Tottenham. Lagene møttes tidligere i måneden, en kamp Mourinhos menn vant 3-0 på eget gress.

Manchester City misbrukte søndag sjansen til bare å være poenget bak tabelltoppen. De lyseblå så ut til å gå mot en sikker seier da de ledet 2-0 til pause hjemme mot Burnley, men kampen endte 2-2.

Dermed er det status quo mellom tetlagene.

Pellegrini fornøyd Manuel Pellegrini føler seg trygg på at hans lag kan ta igjen Chelsea. Citys chilenske manager håper å ha kaptein Vincent Kompany og midtbanestjernen Yaya Touré tilbake til torsdagens møte med Sunderland.

- Burnley-kampen var en mulighet til å ha to poeng mer, men den ga oss ikke sjansen til å vinne noe mer. Vi har fortsatt en halv sesong igjen foran oss. Vi avsluttet første halvdel på 43 poeng, noe som er bra, mener Pellegrini.

Serietreer Manchester United møter Stoke til en tøff bortekamp, mens firer Southampton tar imot femteplasserte Arsenal. For Liverpool skal første kamp i 2015 spilles mot jumbolaget Leicester hjemme på Anfield.

(NTB)