MANGLER MORAL: Carlos Tevez er hard i sin dom mot John Terry. Her kjekler de på banen og dommeren bryter inn. Foto: REUTERS/Jed Leicester
MANGLER MORAL: Carlos Tevez er hard i sin dom mot John Terry. Her kjekler de på banen og dommeren bryter inn. Foto: REUTERS/Jed LeicesterVis mer

- Terry ville ikke overlevd i Argentina

Tevez om skandalen.

||| (Dagbladet): Etter Manchester Citys seier på Stamford Bridge valgte Craig Bellamy å hudflette John Terry på direkten.

Nå får Chelsea-kapteinen en skyllebøtte fra Carlos Tevez - i forbindelse med Terrys mye omtalte forhold til Vanessa Perroncel, City-back Wayne Bridges eks-samboer.

- Hvis du gjorde noe sånt der jeg vokste opp ville du mistet beina dine. Eller mer, du overlever ikke, sier Tevez ifølge The Sun - gjengitt i en rekke britiske aviser i dag.

Mangler moral
Argentinske Tevez vokste opp i Ejército de Los Andes, en bydel i Buenos Aires også omtalt som «Fort Apache» på grunn av voldskriminalitet.

- Det er komplisert å si så mye om det Terry gjorde mot Bridge. Jeg tror ikke du kan gjøre noe sånt med en kone til en annen spiller. Det er galt. Min mening er at Terry mangler moral, fordi han gjorde det mot Bridge, sier Tevez.

Han scoret to mål i Citys borteseier i London, og lurte både Terry og stopperkollega Ricardo Carvalho da han utliknet til 1-1.

Seinere i kampen ble det ampert mellom spissen og Terry, men det handlet ikke om Bridge.

Liker ikke Ballack
- Jeg kranglet med ham fordi han tok tak i skjorta mi, og det likte jeg ikke. Jeg ble rasende på ham på grunn av det, sier Tevez som sier han heller ikke liker Chelseas Michael Ballack.

DRO I TRØYA: Tevez' sier knuffingen bare handlet om Terrys bruk av hendene. Foto: REUTERS/Jed Leicester
DRO I TRØYA: Tevez' sier knuffingen bare handlet om Terrys bruk av hendene. Foto: REUTERS/Jed Leicester Vis mer

- Jeg har alltid hatt problemer med Ballack, men det er bare fotball. Det er ikke noe personlig mellom oss.

NULL HÅNDTRYKK: Bridge nektet å ta Terry i håndan før avspark. Foto: AFP/OLLY GREENWOOD
NULL HÅNDTRYKK: Bridge nektet å ta Terry i håndan før avspark. Foto: AFP/OLLY GREENWOOD Vis mer