Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Terrys elskerinne vil ha mer av pengene til Bridge

Møtte i retten i dag.

KREVER MER I BARNEBIDRAG: Vanessa Perroncel har sønnen Jayden sammen med Wayne Bridge. Denne uka møtes de to i retten for å avgjøre størrelsen på barnebidragene fra City-backen. Avstanden mellom tilbud og krav er stor. Foto: STELLA PICTURES
KREVER MER I BARNEBIDRAG: Vanessa Perroncel har sønnen Jayden sammen med Wayne Bridge. Denne uka møtes de to i retten for å avgjøre størrelsen på barnebidragene fra City-backen. Avstanden mellom tilbud og krav er stor. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Vanessa Perroncel skal ha mottatt 3,75 millioner kroner av Chelsea-kaptein John Terry for å la være å selge historien om det «forbudte» forholdet til pressen.

Nå har undertøysmodellen gått rettens vei for å sikre seg høyere barnebidrag fra sin forsmådde eks-kjæreste, Wayne Bridge.

De to har sønnen Jayden (3) sammen, og ifølge engelsk presse skal det være stort sprik mellom hva Bridge tilbyr og Perroncel krever.

Ifølge Daily Mail hevder Perroncel at City-backen ikke er villig til å strekke seg lenger enn til 3000 pund i måneden, ca. 28 000 kroner.

Kilder avisa har snakket med anslår imidlertid beløpet til å være nærmere 10 000 pund i måneden - i tillegg til et luksushjem i London.

Perroncel skal på sin side kreve det dobbelte i månedelige bidrag, på toppen av den nevnte boligen.

Dermed skal det være duket for et nytt kapittel i engelsk fotballs mest omtalte trekantdrama, og i dag møtte Perroncel i retten i London.

VAR SAMBOERE: Vanessa Perroncel og Wayne Bridge. Foto: AP Photo/Anthony Devlin/PA
VAR SAMBOERE: Vanessa Perroncel og Wayne Bridge. Foto: AP Photo/Anthony Devlin/PA Vis mer

Et av trumfkortene til Bridge er angivelig hysj-pengene fra John Terry. Men Perroncels PR-rådgiver Max Clifford bestrider at denne utbetalingen har funnet sted, selv om Perroncel dagen etter å ha innkalt til pressekonferanse plutselig ikke hadde annet på hjertet enn at hun ikke ville si noe likevel.

Forholdet mellom de tidligere lagkameratene Wayne Bridge og John Terry er alt annet enn hjertelig, og førstnevnte nekter å spille mer på landslaget så lenge Terry er en del av det. Da Chelsea og City møttes i februar nektet også Bridge å ta Terry i hånda.

Terry ble også den første landslagskapteinen i Englands historie som mistet vervet av utenomsportslige årsaker.

SKAL HA BETALT FOR TAUSHET: John Terry. Foto:  EPA/LINDSEY PARNABY
SKAL HA BETALT FOR TAUSHET: John Terry. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!