Terrys operasjon vellykket

Kan være tilbake i løpet av uker.

(Dagbladet.no): John Terry har vært ute med skade de siste tre kampene. Mer skulle ikke til før det vanligvis så gjerrige Chelsea-forsvaret plutselig var lekk som ei sil.

Seks baklengs er det blitt i løpet av de 270 minuttene kapteinen har vært fraværende - et såpass urovekkende høyt tall at José Mourinho i desperasjon har vurdert å kaste inn Didier Drogba i midtforsvaret.

I dag meldte engelske aviser at Chelsea ville hente City-forsvarer Micah Richards når overgangsvinduet åpner, men mest av alt ønsker de nok at Terry skal komme raskt tilbake på banen igjen.

Det ønsket kan fort gå i oppfyllelse.

I dag ble den trøblete ryggen til Terry operert. Operasjonen fant sted i Frankrike, og var ifølge klubbens egen hjemmeside vellykket.

Noen sikker prognose på når 26-åringen kan ventes tilbake på banen foreligger foreløpig ikke, men tidlige indikasjoner tyder på at han kan være kampklar i løpet av uker, og ikke måneder slik Chelsea har fryktet.

SÅRT SAVNET: Her er John Terry i aksjon i sin foreløpig siste opptreden for Chelsea, hjemme mot Newcastle 13. desember. I dag ble Chelsea-kapteinen operert i Frankrike. Foto: REUTERS
SÅRT SAVNET: Her er John Terry i aksjon i sin foreløpig siste opptreden for Chelsea, hjemme mot Newcastle 13. desember. I dag ble Chelsea-kapteinen operert i Frankrike. Foto: REUTERS Vis mer