Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Terrys påståtte elskerinne tilbudt 2,3 millioner for å snakke

Britiske medier i budkrig.

ALL MAKT: Det engelske fotballforbundet sier John Terrys landslagsframtid er i manager Fabio Capellos hender.Foto: SCANPIX/REUTERS/ Eddie Keogh
ALL MAKT: Det engelske fotballforbundet sier John Terrys landslagsframtid er i manager Fabio Capellos hender.Foto: SCANPIX/REUTERS/ Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Franske Vanessa Perroncel har blitt tilbudt 250 000 pund, eller over 2,3 millioner kroner, for å fortelle sin versjon av utroskapshistorien som ryster fotballengland om dagen, hevder hennes PR-rådgiver.

Undertøysmodellen har havnet midt i trekantdramaet som utspiller seg i den engelske landslagsleiren, etter avispåstandene om at John Terry skal ha vært utro mot kona, med Perroncel - kjæresten til tidligere lagkamerat Wayne Bridge.

- Tilbudet på 250 000 pund er bare det foreløpig siste. Jeg forhandler for tiden på hennes vegne, sier den franske modellens PR-rådgiver Max Clifford, til Sky News.

- Dette er en sak alle snakker om, og det er selvfølgelig noe alle aviser og tv-kanaler har lyst til å komme til bunns i og vite sannheten om, sier Clifford.

PR-rådgiveren hevder seks ulike medier har tatt kontakt, men nekter samtidig å bekrefte utroskapshistorien.

- Dersom påstandene i avisene er sanne, så kommer det selvfølgelig til å være veldig ødeleggende for John Terry, spesielt for privatlivets hans. Dersom påstandene er sanne, er det jo grunn til å tro at kona hans er knust, sier Max Clifford.

Ble gravid
Sist uke hevet en høyesterettsdommer en rettsordre Terry hadde bedt om, som hindret media i å omtale saken. Dermed har stadig nye avsløringer kommet ut i løpet av helga. 

Chelsea- og England-kapteinen skal ha bedratt sin kone Toni Poole med den daværende kjæresten til landslagskollega Bridge, den franske undertøysmodellen Vanessa Perroncel. 

I går skrev søndagstabloidene at Perroncel ble gravid med Terry kort tid etter at de innledet forholdet. De to skal ha blitt enige om å ta abort, og Terry skal ha vært med henne på et privat sykehus i London.

FORSMÅDD: Ifølge engelske aviser har John Terrys kone Toni Poole tatt med seg parets tvillinger til Dubai. Venner av paret sier hun ønsker å skilles.
Foto: Stella Pictures
FORSMÅDD: Ifølge engelske aviser har John Terrys kone Toni Poole tatt med seg parets tvillinger til Dubai. Venner av paret sier hun ønsker å skilles. Foto: Stella Pictures Vis mer

FA gir Capello all makt
Tidligere i dag involverte Storbritannias sportsminister Gerry Sutcliffe seg i saken, og ba det engelske fotballforbundet FA om en redegjørelse.

- På banen er John Terry en fantastisk spiller og en god England-kaptein, men for å være kaptein for England må du ha et bredere ansvar for nasjonen. Om disse anklagene viser seg å være sanne - og i øyeblikket er det bare anklager - reiser det spørsmål om rollen hans som England-kaptein, sa Sutcliffe.

I sin første offisielle uttalelse sier FA nå at Terrys kaptein- og landslagsframtid er fullt og helt i hendene til manager Fabio Capello.

- Fabio er fullstendig oppdatert på utviklingen rundt John Terry. Fabio behandler saken på sin egen måte, og bruker sin omfattende erfaring som fotballtrener, sier en talsmann for forbundet.

- Han snakket med formann Lord Triesmann og direktør Ian Watmore i dag, og begge stoler på at han vil gjøre det som er best for England, ut fra fotballfaglige hensyn, sier talsmannen.

Slo tilbake
På tross av alt oppstyret overbeviste John Terry da han scoret på bortebane igjen - noe det selvsagt vitses mye om - og ble matchvinner mot Burnley på lørdag.

Men fotballen kan fort havne i andre rekke for Terry.

Ifølge The Times har Toni Poole tatt med seg parets tvillinger på tre år til Dubai. Ifølge venner ønsker hun å skilles fra Terry.

BUDKRIG: Vanessa Perroncel tilbys flere millioner for å snakke ut i britiske medier.Foto: STELLA PICTURES
BUDKRIG: Vanessa Perroncel tilbys flere millioner for å snakke ut i britiske medier.Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!