ISFRONT: Hele England fulgte med da John Terry forsøkte å håndhilse på Wayne Bridge noen uker etter at utroskapsskandalen med landslagskollegaens tidligere kjæreste var blitt kjent. Bridge overså den utstrakte hånda fra Chelsea-kapteinen. Nå skal storebror Paul Terry ha gått i samme fella som lillebror. Foto: AFP PHOTO/Olly Greenwood
ISFRONT: Hele England fulgte med da John Terry forsøkte å håndhilse på Wayne Bridge noen uker etter at utroskapsskandalen med landslagskollegaens tidligere kjæreste var blitt kjent. Bridge overså den utstrakte hånda fra Chelsea-kapteinen. Nå skal storebror Paul Terry ha gått i samme fella som lillebror. Foto: AFP PHOTO/Olly GreenwoodVis mer

- Terrys storebror gikk til sengs med dama til lagkompis

Kopierte Chelsea-kapteinens tabbe.

||| (Dagbladet): Familien Terry har tilsynelatende en egen evne til å havne i trøbbel.

Bare i løpet av det siste året er John Terrys pappa Ted blitt tatt for kokainsalg, moren Sue blitt arrestert for butikknasking, mens Chelsea-kapteinen selv er blitt fratatt kapteinsbindet på det engelske landslaget for forholdet til Vanessa Perroncel - den tidligere kjæresten til landslagskollega Wayne Bridge.

Nå har også storebror Paul klønet det til for seg.

Daily Mirror skriver at 31-åringen har falt i unåde blant lagkameratene i Conferance-klubben Rushden & Diamonds, etter å ha gått til sengs med forloveden til keeper Dale Roberts.

- Det er sant, hun fortalte meg at hun hadde hatt en forhold til Paul. Vi har slått opp. Det er ille nok at hun har gjort noe sånt i seg selv, men det blir enda verre når det har skjedd med en av lagkameratene mine. Det gjør det mye vanskeligere å takle, siteres Roberts på i tabloiden.

Har dannet «Team Roberts»
Saken har flere likhetstrekk med den som har preget nyhetsbildet i England siden avsløringen sprakk i januar.

Der ble det isfront mellom Terry og hans gamle kamerat Bridge. Sistnevnte nektet å ta Terry i hånda da Chelsea og Manchester City møttes i februar, og lagkameratene til venstrebacken trykket opp T-skjorter med påskriften «Team Bridge» for å vise sin støtte.

Også i Rushden & Diamonds skal spillerne ha dannet «Team Roberts».

Sorte får
Dale nekter angivelig å være på samme lag som Paul Terry - som for øvrig er midtbanespiller -  i tida framover.

Ifølge Daily Mirror oppsto den forbudte romansen da storebror Terry fikk overnatte hjemme hos Roberts en gang i fjor.

Faren til Dale Roberts levner ikke sønnens lagkamerat mye ære.

- Paul er akkurat som sin bror John. Dale har vært sammen med Lindsay siden skoledagene. Det sies at hver familie har sitt svarte får, men Terry-familien må ha en hel flokk, sier han i Daily Mirror.