Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tertnes kunne protestert

TV Hordaland har TV-bildene som viser at Tertnes hadde grunn til å protestere etter gårsdagens finale i EHF-cupen for kvinner.

TV-stasjonen sitter på bilder som viser at dommerne gjorde en klar tabbe i sluttsekundene.

Bildene viser at Mislatas utviste spiller, nummer 13 Anna Ejsmont, kom inn på banen før dommerparet fra Ukraina hadde stoppet tiden. Mislatas trener, Garcia, sto også et par meter inne på banen. Derfor burde ballen gått tilbake til Tertnes og ikke til det spanske laget.

Hjelpetrener Stig Nygård i Tertnes er glad bildene viser at Bergen-klubben hadde rett i sine antagelser om at det ukrainske dommerparet gjorde en tabbe helt på slutten av kampen.

Han legger til at det samtidig er veldig bittert at bildene ikke ble presentert før protestfristen gikk ut.

TV Hordaland ble ikke klar over at de hadde bilder av situasjonen før etter at fristen gikk ut.

Tertnes vant 19-18 foran 5200 tilskuere, men tapte sammenlagt 41-42.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling