Tertnes vant, men tapte sammenlagt

Tertnes vant dagens kamp mot Mislata, men tapte europacupfinalen sammenlagt. Nå vurderer laget en protest mot en dommeravgjørelse som kan ha kostet laget cupvinner-tittelen.

Tertnes slo Mislata Tortajada 19-18 i finalen i EHF-cupen i dag. Men med 24-22 å gå på fra første kamp ble det spanske laget europacupmester.

Mange av de 5200 tilskuerne i Haukelandshallen trodde seieren var innenbfor rekkevidde da Kjersti Grini i sluttminuttet, like etter to utvisninger for Mislata, satte inn det som kunne blitt hjemmelagets 20. scoring i kampen. Men målet ble underkjent fordi det var blåst for brøyt.

- Det er fryktelig surt. Vi slåss for livet der ute, og jobber og strever det vi kan. Vi burde ha vunnet, sier Kjersti Grini til Aftenposten Interaktiv.

Trener Gunnar Pettersen sier at han vurderer å legge inn protest fordi spanjolene

fikk beholde ballen selv om deres trener ble ilagt gult kort. Han vil nå se på TV-opptakene for å se om frikastet var tatt eller ikke da den spanske treneren fikk gult kort. Dersom frikastet var tatt, skulle ballen ha vært gitt til Tertnes, og de ville fremdeles hatt tid til å avgjøre kampen til sin fordel, skriver Aftenposten Interaktiv.

(Dagbladet.no)