Tessem ble matchvinner

Jo Tessem har nesten ikke sovet i jula. I går kom Southampton-spilleren inn i det 72. minuttet, og ble matchvinner mot Sunderland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har hatt tre kamerater her på juleferie, så det er ikke blitt mye søvn de siste dagene, forteller 30-åringen til Dagbladet.

Men lange netter ser ut til å ha gjort susen for den tidligere Molde-spilleren. Mot Chelsea 2. juledag var han Southamptons beste på Dagbladets spillerbørs, og i går sikret han altså 2- 1-seieren hjemme mot Sunderland, etter at Tore André Flo hadde utliknet James Beaties 1- 0-ledelse.

Fikk skryt

- Nå sier kameratene at de skal flytte inn! De synes selvfølgelig at det er moro at jeg gjør det bra, sier Tessem, som fikk skryt av manager Gordon Strachan etter kampen.

- Jeg er kjempeglad på Jos vegne. Han var utrolig mot Chelsea, og gjorde en god jobb i dag. Han kunne ikke funnet et bedre tidspunkt å score sitt første mål på.

Tessem er glad for rosen fra sjefen sjøl, men kunne ønske seg belønning i form av mer spilletid.

- Jeg vil gjerne starte kamper. Strachan har brukt meg mye som innbytter, men jeg håper snart å få tillit i førsteelleveren, sier Tessem.

Ikke overrasket

Han er ikke overrasket over Sotons gode sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer