Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tessem føler seg latterliggjort

Manager Gordon Strachan begrunner Jo Tessems (29) fornyede tillit i Southampton med en ny og bedre livsstil. - Jeg føler meg latterliggjort, sier Tessem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han fortjener scoringen, fordi han har skiftet livsstil og kjempet seg tilbake, uttalte Gordon Strachan til Sky Sports etter trønderens stjernetreff i kampen mot Arsenal lørdag.

Tessem er skuffet over uttalelsen og synes det er merkelig at Strachan tar seg den frihet å bedømme hans livsstil etter knappe tre måneder i Southampton.

Ett mål

- Jeg synes det er latterlig av ham å uttale seg om livsstilen min. Det høres jo nesten ut som jeg har hatt alkoholproblemer, eller noe sånt, sier Jo Tessem til Dagbladet.

- Jeg tror at han sa dette for å unnskylde seg selv, siden jeg har fått så lite spilletid i det siste. Jeg har ikke gjort noe annerledes i år enn tidligere, forklarer han.

Den tidligere Molde- og Lyn-spilleren var en av Glenn Hoddles betrodde menn da han var manager for Southampton. Gordon Strachan har derimot ikke hatt tro på Tessems kvaliteter. 29-åringen har ikke fått spilt en hel ligakamp for klubben denne sesongen. Og det eneste målet han står bokført med i inneværende sesong, kom i kampen mot Arsenal.

Skeptisk

Tessem er skeptisk til sin videre framtid under Strachan.

- Det hjelper ikke å spille bra, hvis han har bestemt seg for at han ikke liker spillestilen min, sier han.

- Har du håp om spilletid mot Newcastle til helgen?

- Nei. Jeg tror ikke at jeg får spille. Det skal mer til enn en scoring, for å forandre Strachans planer. Men jeg får tåle litt motgang. Det er uansett fint å få høre at jeg har forandret livsstilen min, da, sier Tessem og ler rått.

Hele Norges coronakart