Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tessem forlenger med Southampton

Jo Tessem får ikke plass på laget, men har likevel bundet seg til Southampton til 2005.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligerer Molde- og Lyn-spilleren forlenget i dag kontrakten sin med ett år, melder

Southamptons offisielle hjemmeside.

Den norske landslagsspilleren har ikke spilt fast under klubbens nye manager Gordon Strachan, men benyttet seg likevel av en opsjon til å forlenge kontrakten. Ifølge nettsida var nordmannen lovet forlengningen hvis han gjorde det bra i klubben.

- Jeg er glad for at dette er i orden, fordi det har tatt tid. Nå kan jeg konsentrere meg om å få tilbake plassen på laget, sier Tessem.

Han lover at han har ikke gitt opp å bryte inn i Strachans startellever.

- Jeg vet jeg kan gjøre jobben i Premier League, og det er opp til meg å jobbe enda hardere for å komme tilbake. Jeg vil bare spille fotball. Jeg elsker det, sier Tessem.

Tessem innrømmer også at han har liten sjans til å bli tatt ut av Nils Johan Semb med bare reservelagsspill i beina.

- Jeg må være tålmodig, vente på sjansen og så gjøre mitt beste. Det er ikke lenge siden jeg kom med på landslaget og jeg må spille hvis jeg skal på en plass i troppen.

(Dagbladet.no)

<B>BLIR I SOTON: Jo Tessem har skrevet ny kontrakt med Southampton. Nå vil han kjempe seg tilbake på klubb- og landslag. Her er Tessem i aksjon i debutkampen for Norge mot Nord-Irland i fjor. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart