MÅTTE TA TELLING: Sånn så det ut da Lionel Messi pådro seg en muskelskade bak på høyre lår 2. april. Kampen mot Paris St. Germain endte 2-2, og i morgen spilles returoppgjøret. Foto: Franck Fife / AFP / NTB Scanpix
MÅTTE TA TELLING: Sånn så det ut da Lionel Messi pådro seg en muskelskade bak på høyre lår 2. april. Kampen mot Paris St. Germain endte 2-2, og i morgen spilles returoppgjøret. Foto: Franck Fife / AFP / NTB ScanpixVis mer

Tester Messis lår før avspark i morgen

Men Barca har en god følelse.

(Dagbladet): Lionel Messi spilte bare i den første omgangen mot Paris St. Germain 2. april. Mot slutten av den begynte han å holde seg til sitt høyre lår:

Verdens beste fotballspiller de siste åra, som står med 57 mål på 45 kamper for Barcelona inneværende sesong, hadde pådratt seg en muskelskade på baksida av låret.

2-2 før returkampen
I tillegg hadde han selvsagt pådratt Paris St. Germain et baklengsmål.

Men Zlatan og co. kom tilbake, og før morgendagens returkamp i Barcelona står det 2-2 de to lagene i mellom.

I ettermiddag møtte Andrés Iniesta og assistenttrener Jordi Roura mediene til den faste dagen-før-kamp-pressekonferansen. Der ble Lionel Messis rekonvalesens raskt et tema, men de frammøtte fikk ingen avklaring:

- Vi vil se i dag og i morgen om Messi kan spille, uttaler Iniesta, ifølge uefa.com.

- Det kommer helt an på hvordan han føler seg. De vil bestemme om han kan spille eller ikke. Han pådro seg en skade, så de må snakke sammen og ta en avgjørelse. Laget er utvilsomt avhengig av Messi, i betydningen at han er en fundamental spiller, men på den annen side er det ingen avhengighet - fordi vi er et lag, og mange spillere kan score mål. Vi må komme oss til juni med mulighet til å vinne alle titlene. «Leo» er en fundamental og avgjørende spiller for oss: Han er nummer 1, sier Iniesta.

- En god følelse
Heller ikke fra assistenttrener Roura kom det utfyllende nytt, men Barcelonas medisinske apparat vil kunne få noen svar allerede i kveld.

- Vi må vente til (Barcelonas trening) i kveld og til i morgen for å se på Messi, Pedro og Adriano. Vi har en god følelse, men vi må være tålmodige og vente på de medsinske undersøkelsene, fastslår Roura.

- FUNDAMENTAL: Andrés Iniesta vil ha med Messi i jakta på nye Barca-trofeer. Foto: Toni Albir / EPA / NTB Scanpix
- FUNDAMENTAL: Andrés Iniesta vil ha med Messi i jakta på nye Barca-trofeer. Foto: Toni Albir / EPA / NTB Scanpix Vis mer