Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lionel Messi og Barcelona:

Testes for coronavirus

Lionel Messi og hans lagkamerater må sjekkes før de reiser til Italia og møter Napoli.

MÅ SJEKKES: Lionel Messi og hans lagkamerater må gjennom legesjekk før møtet med Napoli. Foto: REUTERS / Marcelo del Pozo / NTB Scanpix
MÅ SJEKKES: Lionel Messi og hans lagkamerater må gjennom legesjekk før møtet med Napoli. Foto: REUTERS / Marcelo del Pozo / NTB Scanpix Vis mer

Tirsdag er det Barcelonas tur til å kjempe om avansement i Champions League når de besøker italienske Napoli. Lionel Messi og co. er storfavoritter når de møter italienerne, men oppladningen blir noe spesiell.

ESPN skriver at alle Barcelona-spillerne skal gjennom legesjekk når de ankommer Napoli. Det har nemlig vært et utbrudd av coronaviruset (Covid-19) i Italia, og kamper i Serie A har blitt utsatt som følge av utbruddet.

Isolerte byer

Napoli, som ligger på vestkysten i Italia, har ikke blitt direkte rammet av viruset, men Barca-spillerne må altså sjekkes ved ankomst, ettersom det er flere byer i nord som er isolert. Dersom noen av spillerne viser tegn til høy kroppstemperatur vil vedkommende bli kjørt direkte til sykehus.

LEKENT: Lionel Messi skaper stadig overskrifter for sine prestasjoner på fotballbanen, også på trening viser han imponerende kunstner. Video: Rødt Kort / FC Barcelona. Vis mer

Det er for øvrig kampene Inter mot Sampdoria, Atalanta mot Sassuolo, Hellas Verona mot Cagliari og Torino mot Parma som er utsatt. Disse kampene skulle egentlig blitt spilt søndag.

Det er også flere arrangementer som har blitt utsatt, blant annet et anerkjent karneval i Venezia.

Napoli i stigende form

Barcelona går inn i oppgjøret med selvtillit etter at de knuste Eibar 5-0 i helga. Messi sto for fire av målene, og ser ut til å være tilbake i scoringsform etter noen kampers måltørke.

Napolis form har bedret seg noe etter en begredelig periode. De står med tre seire på rad i alle turneringer, og slo blant annet Inter ut av Coppa Italia for ei drøy uke siden.

Hele Norges coronakart