Testet tipsformen med innbringende lunsj

240 kr. innsats ble til 11.743 kr. i gevinst.

NY TIPSSUKSESS. Dagbladets tipsekspert Bengt Berg varmet opp med gode tips før V75-spillet på Bergen Travpark lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
NY TIPSSUKSESS. Dagbladets tipsekspert Bengt Berg varmet opp med gode tips før V75-spillet på Bergen Travpark lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Grip sjansen til å vinne 42 millioner på en lørdag!

Dagbladets tipsekspert hadde ny suksess med sine lunsjtips til løpene på Bjerke torsdag.

Det er interessant foran det store spillet V75 på Bergen Travpark lørdag.

Bengt Berg hadde som vanlig komponert tre V5-oppsett. Det ble dundersuksess. Det minste forslaget til 240 kroner ble belønnet med 11.743 kroner for Bergs tilhengere.
De to andre forslagene til 600 kroner, som er identisk med avisforslaget og 1440 kroner ga naturligvis også gevinster.
Enkelte tipsaktører velger å slå disse beløpene sammen for å skilte med større gevinster, når flere forslag gir resultater.

Men Bengt Berg ser annerledes på det.

-Jeg mener dette blir feil markedsføring, i det jeg ser det som lite sannsynlig at folk leverer inn samtlige forslag. De plukker nok ut et av dem i forhold til størrelsen på lommeboka og nøyer seg med det, sier Berg.
Han fortsatte tipsflyten på Klosterskogen samme kveld.
De mellomste og største forslagene i de to V5-spillene ga henholdsvis 2.878 og 1.756 kroner.

Ingen banker

Bengt Berg valgte å spille uten banker i de tre V5-spillene.

-Rett og slett fordi jeg ikke fant noen jeg kunne stole helt på. I blant er dette riktig, som det ble på torsdag, sier Berg.

To bankere

Lørdag har derimot Bengt Berg funnet fram til to bankere før V75-omgangen på Bergen Travpark.
Begge er kaldblodshester.
-Jærvsø Ole er en av landets absolutte topper i derby-årgangen. Om ikke turen til Bergen blir for strabasiøs, tror jeg sterkt på seier. Hingsten feier rundt konkurrentene på en langside, mener Bengt Berg.
Den andre bankeren er en kjempe bokstavelig talt.
-Odins Kjempe er stor i alle sammenhenger. Men størst av alt er måten han avgjør løpene på. Dette er to bankere som svært mange vil ty til. Men det bør ikke skremme vekk spillere av det faktum. Det skal bare en smell eller to til i de øvrige løpene før de fleste er lagt på rygg og kupongene plassert i bøtta for denne gang, sier Bengt Berg.

Solide utfordringer

-Det er noen solide utfordringer utover ettermiddagen. Jeg tror det begynner enkelt og slutter vanskelig på lørdag, avslutter Bengt Berg.

Jokerpotten har vokst til 42 millioner kroner.

Linken øverst i denne artikkelen fører til Bengt Bergs vurderinger og tips.