Testimonialkamp for Pål Jacobsen

Ham-Kam og VIF stiller opp for beinamputerte Pål Jacobsen. Neste år blir det kamp til inntekt for Jacobsen i Vikingskipet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det er viktig at fotballen gir noe tilbake til en spiller som har gitt oss så mye glede. Pål har hatt store utgifter med skaden sin, og det blir flere etter amputasjonen. Da må fotballen bidra med sitt, sier daglig leder Knut Kristiansen i Ham-Kam til Hamar Arbeiderblad.

Onsdag måtte den tidligere storscoreren Pål Jacobsen amputere det ene beinet, og han får ikke utbetalt forsikringspenger for skaden. Torsdag kveld bestemte derfor Vålerenga og Ham-Kam at klubbene skal spille kamp i Vikingskipet, og inntektene skal gå til Jacobsen. HOA-direktør Viggo Sundmoen har sagt ja til å stille Vikingskipet til gratis disposisjon.

På Hamar har klubbledelsen lenge diskutert hvordan de kunne stille opp for sin tidligere profil, og torsdag fikk man ja fra Vålerenga om en såkalt testimonialkamp (æreskamp). Jacobsen har også spilt for Oslo-klubben.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer