Martin Ødegaard hylles av lokalpressen

Tett på Ødegaard: - Galskap

Martin Ødegaard blomstrer på La Ligas yngste lag, og vekker oppsikt med sine ukjente ferdigheter. Snart kan det være Real Madrid som får dratt nytte av den fremadstormende nordmannen.

LAGSPILLER: Martin Ødegaard (20) er omringet av jevnaldrede, talentfulle spillere. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos
LAGSPILLER: Martin Ødegaard (20) er omringet av jevnaldrede, talentfulle spillere. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Real Sociedad - Real Betis, søndag kl. 14

Man kan trygt si at Martin Ødegaard har tatt La Liga med storm. Før var han mest kjent som en lovende Real Madrid-tenåring. Nå dominerer han for konkurrenten Real Sociedad, og ble premiert som månedens beste spiller i ligaen.

Det grundige analysenettstedet whoscored.com mener Ødegaard har vært La Ligas åttende beste spiller så langt. Det tegnes et bilde av en 20-åring som allerede har etablert som i toppen, og journalist i lokalavisa, Eneko Perez, sier det er vanskelig å argumentere mot at nordmannen har vært blant ligaens beste til nå.

- Helt klart, det er jeg enig i, i hvert fall akkurat nå. Martin har et stort ferdighetsregister og er svært talentfull. Det har vært imponerende å se hvordan han har tilpasset seg La Liga. Det er en nytelse å se ham spille fotball, sier Perez til Dagbladet. Han jobber som journalist for El Diario Vasco - avisa som følger Real Sociedad tettest av alle.

- Vanskelig å stoppe

Den imponerende starten kommer også med en bakside, tror Perez. En bakside for Real Sociedad. Ødegaard er på utlån fra Real Madrid i 1+1 år, som er normen for låneavtaler i Spania.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer