Tett sikkerhet rundt Beckham & Co

Det var et voldsomt sikkerhetsoppbud da David Beckham og resten av England-stjernene ankom Istanbul i kveld.

Helt fram til onsdag kveld var det usikkert om kampen i det hele tatt ville bli spilt. Spillerne truet med boikott etter at Rio Ferdinand ble vraket fra troppen etter at han uteble fra en dopingtest.

Beckham & Co må klare minst uavgjort for å vinne gruppa, og dermed være direkte kvalifisert for neste sommers EM-sluttspill i Portugal.

Da spillerne ankom flyplassen i Istanbul og skulle gå mot bussen, ble hele troppen dekket av politibetjenter. Kun en ung tyrkisk jente klarte å komme seg forbi politisperringene i et forsøk på å få en klem av idolet David Beckham.

Men så langt kom hun ikke før politiet grep inn. Uansett; som en høflig gest ba Beckham selv om at den vesle jenta skulle få møte ham i spillerbussen.

Flere tusen politibetjenter vil jobbe i forbindelse med kampen. Det engelske fotballforbundet (FA) har ikke solgt en eneste billett til høyrisikokampen.

Da spillerne ankom Tyrkia, svarte de rundt 100 ventende tyrkiske fotballsupporterne med å rope «dette er Tyrkia, det finnes ingen vei ut»...

NTB