Tettey ble trøstet av Andresen

Måtte ut med skade - kjempet mot tårene.

BISLETT (Dagbladet.no): Tidligere i dag ble det klart at Kjetil Wæhler er helt uaktuell til onsdagens toppkamp mot Hellas på Ullevaal.

Tre kvarter inn i dagens trening på Bislett måtte Alexander Tettey forlate banen. Han fikk umiddelbart behandling av fysioterapeut Roar Robinson på sidelinja, før han ble geleidet inn i garderoben - med det som så ut som en strekk på baksiden av venstre lår.

Tettey kjempet mot tårene, og ble blant annet trøstet av Brann-kaptein Martin Andresen.

Dette er dårlig nytt for Åge Hareide, som har fått mange forfall fra troppen den siste tida. Men det er kanskje enda dårligere nyheter for Rosenborg, dersom dette er en alvorlig skade. For på Lerkendal er han nemlig med i startelleveren, mens han på landslaget foreløpig bare er en reserve.

Foreløpig er det uklart hvor alvorlig skaden til Tettey er, men han haltet kraftig på Bislett og hadde åpenbart veldig vondt.

- Han pådro seg en skade på baksiden av låret, og den er under utredning. Vi vil vite mer om alvoret i morgen, sier landslagsslege Thor Einar Andersen.

Fra før har fire spillere trukket seg fra troppen på grunn av skader: Kristofer Hæstad, Ronny Johnsen, Simen Brenne og Kjetil Wæhler.

Christian Grindheim, Alexander Tettey og Vidar Riseth har kommet inn som erstattere.

TRØSTET TETTEY: Martin Andresen og Alexander Tettey er bitre rivaler på klubblagene, men på landslaget er det full forbrødring. Kapteinen bidro med trøst da RBK-juvelen måtte avbryte treninga med en lårskade. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
TRØSTET TETTEY: Martin Andresen og Alexander Tettey er bitre rivaler på klubblagene, men på landslaget er det full forbrødring. Kapteinen bidro med trøst da RBK-juvelen måtte avbryte treninga med en lårskade. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer