Tettey ble trøstet av Andresen

Måtte ut med skade - kjempet mot tårene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet.no): Tidligere i dag ble det klart at Kjetil Wæhler er helt uaktuell til onsdagens toppkamp mot Hellas på Ullevaal.

Tre kvarter inn i dagens trening på Bislett måtte Alexander Tettey forlate banen. Han fikk umiddelbart behandling av fysioterapeut Roar Robinson på sidelinja, før han ble geleidet inn i garderoben - med det som så ut som en strekk på baksiden av venstre lår.

Tettey kjempet mot tårene, og ble blant annet trøstet av Brann-kaptein Martin Andresen.

Dette er dårlig nytt for Åge Hareide, som har fått mange forfall fra troppen den siste tida. Men det er kanskje enda dårligere nyheter for Rosenborg, dersom dette er en alvorlig skade. For på Lerkendal er han nemlig med i startelleveren, mens han på landslaget foreløpig bare er en reserve.

Foreløpig er det uklart hvor alvorlig skaden til Tettey er, men han haltet kraftig på Bislett og hadde åpenbart veldig vondt.

- Han pådro seg en skade på baksiden av låret, og den er under utredning. Vi vil vite mer om alvoret i morgen, sier landslagsslege Thor Einar Andersen.

Fra før har fire spillere trukket seg fra troppen på grunn av skader: Kristofer Hæstad, Ronny Johnsen, Simen Brenne og Kjetil Wæhler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer