- Tettey er veldig dårlig behandlet av RBK

Takket nei til Rennes-bud.

DANSER PÅ TABELLTOPPEN: Alexander Tettey og Rosenborg-gutta feiret seieren over Vålerenga med dansing foran supporterne. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
DANSER PÅ TABELLTOPPEN: Alexander Tettey og Rosenborg-gutta feiret seieren over Vålerenga med dansing foran supporterne. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Alexander Tetteys agent Rune Hauge mener Rosenborg bedriver ufint spill når klubben avfeier Rennes' bud på spilleren uten en gang å forhandle.

- Rosenborg fikk et veldig godt tilbud på Tettey, men gjorde ikke noe med det. Et slikt bud bør man ikke bare avfeie, men sette seg ned med for å diskutere saken. Alexander Tettey er blitt veldig dårlig behandlet, sier agenten som representerer RBK-spilleren sammen med Tore Pedersen.

Adresseavisen skrev tidligere i uken at RBK fikk et bud på 32 millioner på Tettey fra franske Rennes. Det var bud nummer to på kort tid, men trønderne avfeide budet like raskt som det kom.

Fredag fikk Tettey den offisielle beskjeden. Det skjedde under et møte med blant andre styreleder Terje Svendsen og sportslig leder Erik Hoftun.

Midtbanespilleren var tydelig skuffet da han forlot møtet, og henviste til sine rådgivere da Adresseavisen spurte om hva han var skuffet for. Kroppsspråket sa likevel mye.- Jeg har ikke så mye å si akkurat nå. Du kan snakke med Tore (Pedersen), sa 23-åringen.

Rosenborg-ledelsen forklarer at Marek Sapara står først i køen når det gjelder salg av spillere. Derfor avventer ledelsen Tettey-salget til Sapara-situasjonen er avklart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer