- Tettey er veldig, veldig viktig for oss

Bratseth glad for at skaden ikke er alvorlig.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Alexander Tettey haltet av gårsdagens trening på Bislett på grunn av en lårskade. I dag ble det klart at skaden ikke er så alvorlig som fryktet.

- Undersøkelsene tyder på at det ikke er noe strekk. Det er ikke registrert noen avrivning. Det kan være en krampetilstand, sier RBK-direktør Rune Bratseth til Dagbladet.no.

Han satt på tribunen i dag og etter Bratseth har fått høre at unggutten bare skulle testes forsiktig i dag, for å se om han kan sitte på benken i morgen. Tettey jogget først litt rolig, før han slo noen pasninger med fysioterapeut Roar Robinson - som avslørte en noe rusten teknikk ...


- Dette er gode nyheter for oss, Tettey er blitt en veldig, viktig spiller sier Bratseth.

Og lørdag møter Rosenborg et Start-lag i krise og desperat poengnød.

Testet Solli som indreløper

Fra start på formasjonstreninga i dag startet Steffen Iversen på høyrevingen i en 4-3-3-formasjon, som fra start mot Moldova lørdag.

Samtidig fikk Jan Gunnar Solli prøve seg som venstre indreløper, for Christian Grindheim.

Litt seinere i treninga var Iversen venstre indreløper og Solli høyre kant. Men se ikke bort fra at dette bare er et forsøk fra Åge Hareides på å holde kortene tett til brystet.

Ellers var Erik Hagen tilbake i midtforsvaret, sammen med Brede Hangeland. Resten av elleveren var den samme som i lørdagens kamp.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer fra treninga.

JOGGET LETT: Alexander Tettey tok det veldig rolig på dagens Ullevaal-trening.
KRAMPE: Alexander Tettey forlot gårsdagens trening med store smerter i låret.