Tettey frykter Southampton-kampen ryker

Sliter med vondt lår.

VONDT I LÅRET: Alexander Tettey er usikker på om han blir klar til helgas kamp mot Southampton. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
VONDT I LÅRET: Alexander Tettey er usikker på om han blir klar til helgas kamp mot Southampton. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Alexander Tettey har nå gått inn i sin andre sesong som Norwich-spiller.

Kanarifuglene åpnet med uavgjort mot Everton og tap mot Hull. Til helga kommer Southampton på besøk.

Nordmannen fikk sin sesongdebut som innbytter i åpningskampen.

Fornøyd - Jeg var fornøyd med kampen, selv om jeg bare spilte 20 minutter. Det var en vanskelig kamp mot et godt lag som Everton. De styrte mye av spillet, så det var godt gjort av oss å utligne til 2-2 og få med oss ett poeng, sier Alexander Tettey til Dagbladet.

I kampen mot Hull lå forutsetningene til rette for å hente hjem full pott, for allerede etter en halvtime fikk Yannick Sagbo rødt kort.

- Den kampen var en liten skuffelse, fordi vi ikke klarte å score mot en mann mindre. Hull skapte ingenting bortsett fra det billige straffesparket de fikk, forteller Norwich-spilleren.

Lårskade Til helga gjester Southampton Carrow Road.

Tettey fikk seg en trøkk under kampen mot Hull, og har slitt med smerter i låret under trening denne uka. Etter torsdagens økt er det fremdeles usikkert om han vil være klar til kamp lørdag.

 - Jeg kjenner det fortsatt i låret mitt akkurat nå, men jeg skal prøve å trene igjen i morgen, så får vi se om jeg er i troppen til Southampton-kampen. Jeg håper det bare er en krampe-greie og at det gir seg snart. Fysioene tror ikke det er strekk, forklarer 27-åringen.

- Det blir en vanskelig kamp det og, men vi er et bra hjemmelag, så jeg håper på tre poeng.