Tettey har følt seg oversett: - Jeg vet ikke hvorfor. Jeg burde blitt brukt mer

Har bare fått 19 landskamper på sju år.

SAMMEN PÅ LANDSLAGET:  Alexander Tettey og Per Ciljan Skjelbred (nærmest) trente sammen på Åråsen i går før møtet med Malta fredag.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SAMMEN PÅ LANDSLAGET: Alexander Tettey og Per Ciljan Skjelbred (nærmest) trente sammen på Åråsen i går før møtet med Malta fredag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): 22. august 2007 entret en 21 år gammel Rosenborg-spiller Ullevaal-gresset som inbytter mot Argentina.

Innbytteren som debuterte på landslaget med å slå Lionel Messi, het Alexander Tettey. Men siden debuten har han vært langt fra fast inventar på landslaget.

Vært tilgjengelig 28 år gammel har han blitt, men Tettey har bare spilt 19 A-landskamper i løpet av sju år.

- Jeg vet ikke hva det skyldes. Landslaget kunne brukt meg mye mer. Jeg har hele tiden vært tilgjengelig. Og mener selv jeg har kvaliteter som landslaget har bruk for, sier Alexander Tettey til Dagbladet.

Debuten kom under Åge Hareide. To år senere tok Drillo igjen over styringen. Omtrent samtidig tok Tettey fatt på proffeventyret i franske Rennes. Der var han fram til 2012, så byttet han beite til Norwich og Premier League.

- Har kvaliteter Selv om han var fast på laget i en av verdens beste ligaer, ble hans navn sjeldent ropt opp da landslagstroppene ble presentert.

- Jeg håper landslaget kan finne god måte å bruke meg. Norge trenger spillere med mine kvaliteter, sier midtbanespilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer