Tettey inn i landslagstroppen

Erstatter skadd Brenne.

AKTUELL FRA START? Drillo henter inn Alexander Tettey, en spiller i godt slag. Her under privatlandskampen mot Finland på Ullevaal Stadion. Foto: 
Foto: Cornelius Poppe  / SCANPIX
AKTUELL FRA START? Drillo henter inn Alexander Tettey, en spiller i godt slag. Her under privatlandskampen mot Finland på Ullevaal Stadion. Foto: Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ROTTERDAM (Dagbladet.no): Simen Brenne holdt seg til låret da han forsvant ut fra landslagstreninga etter bare noen minutter i ettermiddag.

Odd-spilleren kommer ikke tilbake, og er ute av troppen mot Nederland onsdag.- Brenne har en spenning bak i rumpemuskulaturen, som ikke slipper taket, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

Tetty flyr ned i dag Egil Olsen løser floken ved å kalle inn Rosenborg-midtbanespiller Alexander Tettey.

- Tettey kalles inn som erstatter, sier Drillo som ikke minst synes det er hyggelig å ha en fulltallig benk i skjebnekampen mot Nederland.Med Tettey blir det 18 mann. Brenne var også småskadd før avspark mot Makedonia lørdag.

- Det er sånn i fotball at du bytter oftere framover på banen enn i bakre firer. De mest sannsynlige byttene er på midtbanen, sier Drillo.Drillo vil ikke ut med om Brenne var påtenkt en rolle fra start om to dager. Nå håper landslagsledelsen at Tettey kommer seg på et fly til Nederland i ettermiddag.

- Tettey er en allroundspiller som kan spille både indreløper og sentralt, han dekker alle tre posisjoner og har vært i bra slag, sier Drillo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer