Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tettey kunne brukket ankelen til Bale

Spurs-manageren «ekstremt skuffet» over at nordmannen ikke fikk kort.

SLAPP UNNA: Tottenhams Gareth Bale smatt unna Norwich-spiller Alexander Tettey (delvis skjult) i midtsirkelen før han fortsatte soloraidet og scoret 1-1-målet i går kveld. Spurs-manager André Villas-Boas mener nordmannen skulle hatt kort. Foto: ANDREW WINNING, REUTERS  / NTB SCANPIX
SLAPP UNNA: Tottenhams Gareth Bale smatt unna Norwich-spiller Alexander Tettey (delvis skjult) i midtsirkelen før han fortsatte soloraidet og scoret 1-1-målet i går kveld. Spurs-manager André Villas-Boas mener nordmannen skulle hatt kort. Foto: ANDREW WINNING, REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet): Norwich - Tottenham 1-1.

Gareth Bale utliknet for Tottenham mot Norwich i kampens 80. minutt i går kveld. Waliseren fikk ballen på egen halvdel, smatt forbi Alexander Tettey og fosset videre inn i 16-meteren og knallet ballen i mål.

Bale, som har fått sin dose kjeft for filming, holdt seg på beina til tross for kontakt med beina til Tettey i midtsirkelen. Tottenham-manager André Villas-Boas var meget lite fornøyd med at nordmannen slapp unna kort for forseelsen.

- Det var et vakkert mål, men han var ekstremt heldig som slapp unna taklingsforsøket fra Tettey, som kunne brukket ankelen hans. Jeg er ekstremt skuffet over at han ikke fikk et gult eller rødt kort. Du skal beskytte uforutsigbarheten, lidenskapen og følelsene i den britiske fotballen, men du må være klar over at om folk går for langt, kan spillere som Gareth få en skade som holder ham ute av spill i seks måneder, sier Villas-Boas ifølge The Guardian.

Også Bale selv trekker fram episoden som et svar til dem som kritiserer ham for å legge seg ned for lett.

- Til de som tror jeg filmer - Alexander Tettey tok meg, men jeg holdt meg på beina og scoret med en god avslutning, sier Bale ifølge AFP.

Villas-Boas luftet også frustrasjonen sin med dommer Neil Swarbrick.

- Jeg viste dommeren skuffelsen min. Jeg er ekstremt skuffet over den episoden, sier Tottenham-manageren.

Da han ble spurt om dommeren hadde forstått poenget hans, svarte Villas-Boas:

- Nei, egentlig ikke.

Norwich-manager Chris Hughton forstår heller ikke helt hvorfor Villas-Boas hisset seg så voldsomt opp over akkurat denne episoden.

- Det overrasker meg. Det så ikke ut til å være mye i veien med Bale da han gikk forbi alle sammen, sier Tetteys sjef.

• Du kan se episoden ca 1.10 inn i høydepunktene fra kampen hos TV 2.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!