TAP: Southampton har slitt så langt denne sesongen, men søndag fikset laget sin første trepoenger da et svakt Norwich ble feid av banen med 3-0. Her er Alexander Tettey i duell med Saido Mane. Foto: Reuters / Matthew Childs
TAP: Southampton har slitt så langt denne sesongen, men søndag fikset laget sin første trepoenger da et svakt Norwich ble feid av banen med 3-0. Her er Alexander Tettey i duell med Saido Mane. Foto: Reuters / Matthew ChildsVis mer

Tettey og Norwich feid av banen av Southampton

Sin første seier for sesongen.

Southampton har slitt så langt denne sesongen, men søndag fikset laget sin første trepoenger da et svakt Norwich ble feid av banen med 3-0.

Norwich-forsvarer Steven Whittaker pådro seg to gule kort på fire minutter i første omgang, noe som gjorde oppgaven enda enklere for Southampton.

Graziano Pellé ga hjemmelaget ledelsen like før pause etter at Norwich mistet ballen på vei i angrep. Reprisen viste at han var i hårfin offside, men på grunn av bortelagets balltap hadde ikke linjedommeren sjanse til å snu fort nok til å komme i rett posisjon.

- God prestasjon Dusan Tadic sikret poengene med to mål på tre minutter i annen omgang.

Seieren gjør at Southampton klatrer ut av bunnstriden. Etter fjorårets jubelsesong var forventningene skrudd opp, men tap for Midtjylland i kvalifiseringen til europaligaen og to poeng på tre kamper i sesonginnledningen brakte mannskapet til Ronald Koeman ned på jorda.

Søndagens seier kommer i så måte på et perfekt tidspunkt.

- Det er alltid viktig å få sin første seier. Vi har ikke hatt den starten vi ønsket, men vi er fornøyd med å komme tilbake på vinnersporet med en god prestasjon, sa kaptein José Fonte til BBC.

- Ikke i nærheten For Norwich var tapet det andre for sesongen. Kanarifuglene har fire poeng på like mange kamper, og ligger to poeng over nedrykksplass.

- Vi var ikke i nærheten av det nivået jeg forventer. Jeg har ingen ting å klage på, vi fortjente ikke noe som helst, sa Norwich-manager Alex Neil, ifølge klubbens Twitter-konto etter kampen.

Alexander Tettey spilte hele kampen på midtbanen til Norwich.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram