Tettey om toppscorer­tittelen: - Det er en skandale

Har scoret mer enn Arjen Robben i EM-kvalifiseringen.

<strong>TOPPSCORER:</strong> Alexander Tettey er Norges toppscorer i EM-kvalifiseringen. Det hadde ingen trodd for et år siden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  .
TOPPSCORER: Alexander Tettey er Norges toppscorer i EM-kvalifiseringen. Det hadde ingen trodd for et år siden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Han har gode playofferfaringer, er Norges toppscorer i EM-kvalifiseringen og var Premier League-kaptein i helga. Alexander Tettey er i ferd med å bli en av de virkelige store norske fotballspillerne.

Men det var alt annet enn en suksesshistorie da Tettey ble kastet til løvene mot Tyrkia i 2007 i kampen som avgjorde Norges EM-skjebne. Den daværende 21-åringen fikk en tøff ilddåp da EM-drømmen ble knust, og Tettey slet lenge stort med å etablere seg fast på landslaget. Men i høst har han vært en bauta. I høst har den tidvis litt klønete Alexander, blitt Alexander den store.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer