OVERRASKENDE SEIER: Her har Anthony Pilkington scoret målet som senket Manchester United. Foto:  EPA/LINDSEY PARNABY
OVERRASKENDE SEIER: Her har Anthony Pilkington scoret målet som senket Manchester United. Foto: EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

Tettey ristet på hodet etter Norwich-bragden

Kjempet Manchester United i senk.

(Dagbladet): Norwich - Manchester United 1-0

Alexander Tettey ristet nærmest sjokkert på hodet i det han gikk av banen etter at lille Norwich slo Manchester United på hjemmebane.

Anthony Pilkington ble matchvinner med sin scoring i det 59. minutt, og etter en svak sesongstart av de gule og grønne har ikke Chris Houghtons menn tapt siden 1-0-seieren mot Arsenal i slutten av oktober.

Tamt United-lag Gjestene fra Manchester var tamme i første omgang, og skapte svært lite mot et hardtarbeidende Norwich-lag.

Robin Van Persie hadde to gode muligheter i den første omgangen, men John Ruddy reddet det første skuddet og nederlenderen klarte ikke å stokek bena litt senere i omgangen da han var alene med Norwich-keeperen.

Norwich løp og løp, og gjorde at United aldri klarte å finne rytmen.

Prakt-heading Etter timen spilt tok Norwich ledelsen fortjent. Javier Garrido slo inn fra venstre, og Anthony Pilkington stanget ballen i mål med et glimrende hodestøt.

United - som har hatt til vane å måtte snu kamper til seier denne sesongen - klarte aldri å svare, og mistet med det ligaledelsen til erkerival Manchester City.

Norwich-fansen jublet ellevilt da dommeren blåste for full tid, og en smått sjokkert Alexander Tettey gikk smilende og hoderistende av banen etter den overraskende seieren.