OPPRYKKET KAN GLIPPE HER: Alexander Tettey var uheldig og satte ballen i eget mål mot Middlesbrough i kveld. Det ble kampens eneste mål.Foto: NTB Scanpix
OPPRYKKET KAN GLIPPE HER: Alexander Tettey var uheldig og satte ballen i eget mål mot Middlesbrough i kveld. Det ble kampens eneste mål.Foto: NTB ScanpixVis mer

Tettey-selvmål kan koste Norwich opprykket til Premier League

Tap i toppkampen.

• Norwich - Middlesbrough 0-1 (0-1)

(Dagbladet): Kveldskampen mellom Norwich og Middlesbrough kan vise seg å bli helt avgjørende i det ekstremt tette opprykksracet i engelsk championship.

Ett fattig poeng skilte Norwich på andre og Boro på fjerde før kampen. Tap ville med andre ord være ensbetydende med en tapt matchball i toppen av tabellen og i jakten på Premier Leagues sportslige prestisje og mange millioner pund.

Kampen begynte på verst mulig måte for Alexander Tettey og Norwich. Middlesbrough satte umiddelbart trykk på hjemmelaget, og allerede etter åtte minutter satte Tettey ballen i eget mål etter en corner.

Norwich brukte tid på å riste av seg åpningssjokket, men utover i omgangen tok hjemmelaget fullstendig over. Tross stor dominans i spillet klarte ikke de gule å skape de helt store sjansene.

Det spillemessige overtaket fortsatte etter pause, men Norwich klarte aldri å bryte gjennom det kompakte forsvaret til Middlesbrough.

Selv sju tilleggsminutter var ikke nok.

Med 0-1 overtar Boro tabell-ledelsen før Bournemouth møter Sheffield Wednesday i morgen.

Norwich ligger på tredjeplass, to poeng bak Boro.