Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tettey skadet i Rennes-debuten

Byttet ut i pausen.

DEBUTERTE: Alexander Tettey startet mot Saint Etienne, men måtte kaste inn håndkleet i pausen. Et spark i leggen gjorde at Tettey ikke greide fortsette. Foto: Thomas Bregardis / AFP.
DEBUTERTE: Alexander Tettey startet mot Saint Etienne, men måtte kaste inn håndkleet i pausen. Et spark i leggen gjorde at Tettey ikke greide fortsette. Foto: Thomas Bregardis / AFP. Vis mer

|||(Dagbladet.no): Den tidligere RBK-spilleren startet som en av to sentrale midtbanespillere i en 4-2-3-1-formasjon mot Saint-Etienne.

Et spark i leggbeinet tidlig i førsteomgang medførte imidlertid at Tettey ikke kunne fortsette etter hvilen.

- Jeg forsøkte å spille videre, og varmet opp mer i pausen i håp om at det skulle slippe. Men jeg måtte kaste inn håndkleet før andreomgang, sier Tettey til Adresseavisen.

Fram til skaden følte 23-åringen at han taklet fransk fotball bra.

- Tempoet var overkommelig, og jeg fant meg godt til rette i laget.

- Vi har trent hele uka på å få inn hvordan jeg skal fungere i laget, og jeg fikk flere og flere åpenbaringer i løpet av kampen der jeg følte at det fungerte skikkelig bra, sier Tettey.

Etter kampen hastet midtbanespilleren hjemover for å følge gamle lagkamerater på nettet.

- Nå må jeg forte meg å logge på PC-en for å se Rosenborg mot Stabæk på nett-tv. Jeg følger nøye med på hvordan det går med guttene hjemme i Rosenborg, sier han til Adresseavisen.

Rennes ligger på 6.plass i fransk Ligue 1 med 9 poeng etter 5 kamper. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling