Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tettey-skudd sørget for sjelden Norwich-seier

Slo Arsenal.

MATCHVINNER: Vito Mannone måtte gi retur på et knallhardt Alexander Tettey-skudd og Grant Holt satt ballen sikkert i mål. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
MATCHVINNER: Vito Mannone måtte gi retur på et knallhardt Alexander Tettey-skudd og Grant Holt satt ballen sikkert i mål. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer

(Dagbladet): Norwich - Arsenal 1-0

Alexander Tettey og Norwich tok en imponerende seier hjemme mot Arsenal.

Grant Holt scoret kampens eneste mål tyve minutter ut i kampen etter at Victor Mannone måtte gi retur på et knallhardt Alexander Tettey-skudd. Grant Holt kom først på returen, og satt ballen i det åpne målet.

Norwich forsvarte seg godt mot London-laget. Gjestene skapte svært lite både i første og andre omgang, og Norwich - som var farlige på kontringer - kunne fort ha scoret flere mål på Carrow Road.

Grant Holt fikk en gedigen mulighet ti minutter før full tid da Thomas Vermaelen sklei. Holt var helt alene med Mannone, men ble litt ubesluttsom og hans frekke forsøk på å chippe italieneren var mislykket.

Til tross for et visst trykk mot slutt skapte ikke Arsenal noe særlig til farligheter, og Norwich kunne til slutt juble for deres første trepoenger for sesongen.