SKADETRØBBEL: Alexander Tettey har slitt med en vond tå etter Island-kampen tirsdag, men bør være klar til møtet med serieleder Arsenal lørdag. Her mot Manchester City og Joe Hart. Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB Scanpix
SKADETRØBBEL: Alexander Tettey har slitt med en vond tå etter Island-kampen tirsdag, men bør være klar til møtet med serieleder Arsenal lørdag. Her mot Manchester City og Joe Hart. Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB ScanpixVis mer

Tettey sliter med vond tå før møtet med serielederen

- Den pumpet i hele natt.

Alexander Tettey og Norwich har trøblet i sesonginnledningen. Neste oppgave kunne ikke blitt mye vanskeligere. De gulgrønne tar turen til London og serieleder Arsenal lørdag.

- Arsenal borte er alltid tøft. Vi skulle gjerne hatt flere poeng. Vi går gjennom en periode med tøffe motstandere. Forhåpentlig blir det flere poeng når vi har fått unna topplagene, sier Tettey til NTB.

Norwich tapte 1-3 hjemme mot Chelsea før landslagspausen. Det er også blitt tap mot Tottenham.

Tar tid Heller ikke i mer overkommelige kamper som mot Hull eller Aston Villa er det blitt poeng.

- Det er noen kamper, som Hull borte, hvor vi burde unngått tap. Og Villa hjemme ble også tapt. Det er kamper vi skulle ha tatt poeng i. Vi har en del nye spillere. Derfor tar det bitte litt tid å få alle til å spille like bra sammen, sier Tettey.

- Vi får håpe vi får en periode hvor vi plukker mange poeng, sier den tidligere Rosenborg-spilleren.

Vond tå Han trøblet med tåa etter tirsdagens 1-1-kamp for Norge mot Island.

- Det er stortåa. Den pumpet i hele natt. Jeg er ikke skadd, forhåpentlig roer det seg når jeg kommer hjem. Så får vi se om jeg får spilletid eller ikke, sa Tettey onsdag.

Han spilte 90 minutter i 1-3-tapet mot Chelsea. To seine mål fra Eden Hazard og Willian ødela poengfangsten for «kanarifuglene».

(NTB)