Tettey til 2011

Forlenget med Rosenborg.

Alexander Tettey har forlenget kontrakten sin med Rosenborg til 2011. Det er både spilleren selv og klubben svært fornøyde med.

- Jeg vil bli her lenge. Vi har fått en bra trener, og vi har mange unge spillere. Jo, vi er i ferd med å bygge et spennende lag, sier Tettey til RBK.no.

- Nå tror jeg at jeg har mange gode år foran meg. Jeg håper jeg utvikler meg som spiller, og målet er både å spille i europacupen og på landslaget, legger han til.

Sportslig leder Erik Hoftun har jobbet i lang tid med å få på plass en ny kontrakt med Tettey. Ikke rart at han smilte bredt da signaturene var på plass tirsdag ettermiddag.

- Vi er storfornøyde med at han forlenger. Det er ingen tvil om at han er en viktig spiller for oss, ikke bare nå, men han vil bli det i framtiden også.

- Han er «vokst opp» i klubben og har gått gradene, er halvtrønder, og en spiller vi veldig gjerne vil ha med videre, sier Hoftun i en kommentar.

- Måtte RBK strekke seg langt for å få på plass denne kontrakten?

- Alexander (Tettey) har fått en langt bedre kontrakt enn han hadde, men så har han ikke vært i det øverste sjiktet tidligere. Det er naturlig at spranget blir deretter, sier Hoftun.

JAKTER VIDERE MED RBK: Alexander Tettey bli værende på Lerkendal og har skrevet under for tre nye år med Rosenborg. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Scanpix
JAKTER VIDERE MED RBK: Alexander Tettey bli værende på Lerkendal og har skrevet under for tre nye år med Rosenborg. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Scanpix Vis mer

Tettey hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2009-sesongen, men denne er nå forlenget med to år, og Hoftun mener at han kanskje viktigste jobb er å forlenge kontraktene med klubbens unge kontinuitetsbærere.

(NTB)

Tettey til 2011