<strong>TILBAKE:</strong> Alexander Tettey har slitt med lysken etter landslagsfiaskoen mot Ungarn. Midtbanesjefen er tilbake for Norwich mot Watford lørdag.
TILBAKE: Alexander Tettey har slitt med lysken etter landslagsfiaskoen mot Ungarn. Midtbanesjefen er tilbake for Norwich mot Watford lørdag. Vis mer

Tettey tilbake etter lyseskaden

Klar mot Watford lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alexander Tettey har slitt med lysken etter landslagsfiaskoen mot Ungarn. Midtbanesjefen er tilbake for Norwich mot Watford lørdag.

- Alex Tettey var tilbake på trening denne uken, så han er med i troppen lørdag, bekrefter manager Alex Neil.

Tettey har vært blant Norwich' beste spillere denne sesongen. Trønderen nyter stor tillit under Neils ledelse.

- Han tilfører kraft og styrke til midtbanen, sier Neil om nordmannen han verdsetter så høyt.

Sist sesong vant Norwich 3-0 både hjemme og borte mot Watford.

- Watford er veldig annerledes sammenlignet med forrige sesong. Deres stil har endret seg. Kampene i fjor vil ikke bety noe nå, sier Neil.

Han må legge opp en taktikk slik at Norwich stagger Watfords målfarlige duo Odion Ighalo (8 mål, 2 assist) og Troy Deeney (4 mål, 3 assist).

- Vi må sørge for å holde deres to spisser unna, for de utgjør en virkelig trussel. Vi håper å holde nullen, sier Norwich-manageren.

Norwich har løftet seg etter en svak periode. Sist helg ble det 1-1 mot sterke Arsenal.

«Kanarifuglene» ligger på 16. -plass i Premier League med 13 poeng, tre mer enn lagene under streken. Watford på ellevteplass står med 19.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer