Tettey tror han er ute mot Hellas

Vil ikke ta sjanser.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Alexander Tettey jogget rolig på dagens trening, etter at han gikk av treninga med en lårskade i går.

Etter økta i dag spådde landslagslege Thor Einar Andersen at den unge RBK-spilleren kunne bli klar til møtet med Hellas i morgen.

- Han ble bedre og bedre i løpet av økta i dag. Han kan være aktuell for kamp i morgen, sa Andersen til Dagbladet.no

21-åringen er ikke like optimistisk. Han har allerede antydet for landslagsledelsen at han ikke kan spille mot grekerne.

- Jeg sa til Åge at jeg ikke tar noen sjanser i morgen. Denne gangen prioriterer jeg min egen kropp, sier Tettey til Dagbladet.no.

RBK-midtbanespilleren føler seg bedre, men frykter for Champions League-starten borte mot Chelsea tirsdag dersom låret ikke får ro.

- Det kommer mange viktige kamper framover og Rosenborg har ingen stor tropp. Hadde jeg kommet skadd hjem nå hadde mange blitt sure, sier Tettey.

Han er heller ikke sikker på at han blir klar til RBKs møte med Start lørdag kveld.

IKKE SPILLEKLAR LIKEVEL: Landslagslegen syntes det så lovende ut, men Alexander Tettey er mer negativ til spill i morgen. MMS-foto: Sigbjørn Strand
IKKE SPILLEKLAR LIKEVEL: Landslagslegen syntes det så lovende ut, men Alexander Tettey er mer negativ til spill i morgen. MMS-foto: Sigbjørn Strand Vis mer

- Det ser nok veldig bra ut med tanke på neste uke, sier midtbanespilleren.