Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tettey vraker seg selv mot VIF

- Er ikke god nok.

Rosenborgs midtbanespiller Alexander Tettey vil ikke spille søndagens storkamp mot Vålerenga på Ullevaal, melder TV 2.

Han ser ikke seg selv som god nok.

Tettey vil isteden spille kamper for Rosenborgs rekruttlag i 2. divisjon for å finne tilbake til kampformen.

- Når du oppsummerer en kamp og finner ut at du ikke har bidratt i det hele tatt, så gjør det noe med selvtilliten, innrømmet Tettey overfor TV 2 Sporten.

- Jeg ønsker å bli mer kampskjerpet. Jeg synes derfor det ville vært riktig å ta meg ut for å trene og spille andre kamper et par uker, men akkurat den biten er vi uenige om, sa den landslagsaktuelle RBK-spilleren.

- Jeg har prøvd å spille to gode kamper, men når det ikke går min vei blir jeg bare forbannet og irritert.

RBKs Marek Sapara ble testet på trening i dag, og ikke funnet kampklar til søndagens kamp mot Vålerenga, melder rbk.no.

(NTB)

VIL IKKE SPILLE: Alexander Tettey uttaler til TV2 at han ikke har lyst til å spille seriekampen mot Vålerenga på søndag. - Jeg har prøvd å spille to gode kamper, men når det ikke går min vei blir jeg bare forbannet og irritert, sier Tettey. Foto: ERIK BERGLUND
VIL IKKE SPILLE: Alexander Tettey uttaler til TV2 at han ikke har lyst til å spille seriekampen mot Vålerenga på søndag. - Jeg har prøvd å spille to gode kamper, men når det ikke går min vei blir jeg bare forbannet og irritert, sier Tettey. Foto: ERIK BERGLUND Vis mer
image: Tettey vraker seg selv mot VIF
SKUFFET: Tettey er skuffet over sin egen innsats så langt i tippeligaen, og har nå bedt om å få kamptrening på RBKs andredivisjonslag.
FØLELSESMENNESKE: Tettey viser ofte følelser på banen. Her er skuffelsen tydelig etter at Rosenborg røk ut av Champions League mot Schalke i Gelsenkirchen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media