Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tetteys Norwich stoppet ligalederen

TOK MED SEG POENG: Tettet og Norwich. Foto: NTB scanpix
TOK MED SEG POENG: Tettet og Norwich. Foto: NTB scanpix Vis mer

Alexander Tettey og Norwich holdt Newcastle til 2-2 hjemme på Carrow Road, mens Stefan Johansen vant med sitt Fulham tirsdag kveld.

To scoringer av Jacob Murphy og Cameron Jerome vendte oppgjøret i Norwich fra 0-1 til 2-1 på fem minutter i første omgang, men Newcastles Jamaal Lascelles reddet ett poeng for serielederen rett før slutt.

Tettey var tilbake i startoppstillingen til Norwich og spilte hele kampen etter at han sto over forrige serierunde med karantene.

Rafael Benitez og hans Newcastle topper tabellen i den engelske mesterskapsserien ett poeng foran Brighton, som også spilte uavgjort tirsdag med 1-1 hjemme mot Ipswich.

Stefan Johansen spilte også 90 minutter i Fulhams 3-2-seier mot Nottingham Forest. Nordmannen har vært i scoringshumør for London-laget etter nyttår, men hadde verken scoring eller målgivende tirsdag kveld.

Leeds snudde på sin side den svake trenden etter to strake tap ved å slå Bristol City 2-1 på Elland Road etter scoringer av Chris Wood og Pablo Hernández. Det tidligere storlaget er i rute med hensyn til å ta en av playoff-plassene med en foreløpig 5.-plass.

Aston Villa kan derimot se langt etter et gjensyn med Premier League. Mannskapet til Steve Bruce tapte 1-3 hjemme for Barnsley og ligger helt nede på en 16.-plass.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media