Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez avgjorde Torino-derbyet med perlescoring

- Det var et flott mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carlos Tevez scoret sitt 14. seriemål for sesongen da han sikret serieleder Juventus 1-0 i byderbyet mot Torino søndag.

Seieren gjorde at Juventus opprettholdt en ni poengs luke til Roma, som har én kamp til gode.

Tevez scoret derbyets eneste mål etter 30 minutter. Argentineren fikk en flott pasning fra Kwadwo Asamoah og skjøt ballen i mål på halvvolley. Det holdt til Juventus' 17 strake seier.

- Det var et flott mål, men det er alltid godt å score, sa matchvinneren.

Torino har ikke slått Juventus i serien siden 2-1-seierne i 1995. Det var ventet av hjemmelaget å kjøre over Torino, men det skjedde ikke. Serielederen lot seg frustrere av et kompakt bortelag. Gjestene ville ha straffe da Andrea Pirlo la Omar El Kaddouri i bakken.

- Basert på det jeg så, var det ingen kontakt, sa Juventus-keeper Gianluigi Buffon.

Juventus unngikk også å få Arturo Vidal utvist da han stygt taklet Matteo Darmian. Chileneren hadde gult kort fra før etter en hands i første omgang.

Milan-seier Etter en katastrofesesong er Milan i ferd med å redde stumpene etter at Clarence Seedorf tok over ansvaret. Søndag slo de Sampdoria 2-0 på bortebane.

QPR-innlånte Adel Taarabt ga Seedorfs menn ledelsen allerede etter 12 minutter. Snaut kvarteret ut i annen omgang sikret Adil Rami tre viktige poeng for Milan med sin 2-0-scoring.

For Sampdoria ble de en helsvart ettermiddag. Tapet var lagets andre på rad, og etter 73 minutter presterte Maxi Lopéz å snakke på seg to gule i løpet av noen sekunder. Han hadde kommet inn ti minutter tidligere, og fikk dermed en kort arbeidsdag.

Seieren var Milans fjerde på seks kamper siden Seedorf tok over etter Massimo Allegri.

Inter avga poeng Milan er for langt unna til å kunne kjempe om en plass i mesterligaen neste sesong, men har en liten sjanse til å sikre spill i europaligaen.

Byrival Inter har heller ingen heldig sesong. Søndag klarte Milano-klubben bare uavgjort hjemme for nedrykkstruede Cagliari.

Mauricio Pinilla ga Cagliari ledelsen på straffe fem minutter før pause, men Rolando reddet i det minste ett poeng for vertene etter 51 minutter.

(NTB)

Hele Norges coronakart